SpiceJet Hisseleri Neredeyse %14 Düşerek Gün İçinde 52 Haftanın En Düşük Seviyesine Ulaştı

Beykozlu

New member
Gün boyunca, SpiceJet hisseleri %19,30 düşerek 52 haftanın en düşük seviyesi olan 22,65 Rs’ye geriledi. (Dosyalar)


Yeni Delhi:

SpiceJet’in hisseleri Salı günü yaklaşık yüzde 14 düşerek gün içi ticarette 52 haftanın en düşük seviyesine geriledi, yatırımcılar tezgahı terk etmeye devam etti.

Hisse senedi, BSE’de her biri 24.16 Rs’de kapatmak için yüzde 13.93 düştü. Gün içinde yüzde 19,30 düşüşle 52 haftanın en düşük seviyesi olan 22,65 Rs’ye indi.

Hacim olarak, şirketin 159.09 lakh hissesi BSE’de işlem gördü.

Hisse senedi 16 Mayıs’tan (Salı) bu yana yaklaşık yüzde 20 düşüşle düşüyor.

Salı günü 18 yıllık faaliyetlerini tamamlayan havayolu, mali zorluklarla karşı karşıya ve yükümlülükleri daha da azaltmak için bir “yeniden yapılandırma tatbikatı” üstlendi.

Hisse senedi piyasasında, BSE kriteri 18.11 puan veya yüzde 0.03 artışla 61.981.79’da sona erdi.

11 Mayıs’ta SpiceJet, iflas davası açma planı olmadığını ve karaya oturmuş filosunu 50 milyon $ ile yeniden canlandırma sürecini başlattığını söyledi.

Açıklama, bir kiraya verenin havayoluna ve krizden vuran rakibi Go First’e karşı bir iflas çözümü davası açması ve Ulusal Şirketler Hukuku Mahkemesi (NCLT) tarafından gönüllü iflas çözümü işlemleri için kabul edilmesinin Haberin Detaylarıında geldi.

SpiceJet ilk ticari uçuşunu 23 Mayıs 2005’te Delhi’den Ahmedabad’a gerçekleştirdi.

SpiceJet Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ajay Singh, personele gönderdiği bir mesajda, havayolunun genel büyüme stratejisinin bir parçası olarak, “büyüme hedeflerimizi takip etmemize olanak tanıyacağından, şirketin sorumluluğunu daha da azaltmak için bir yeniden yapılandırma tatbikatı yapılıyor” dedi. odaklanmış verimlilik”.

()
 
Üst