Sensex 950 puan yükseldi, Nifty piyasa geri döndükçe 299 puan kazanıyor

Beykozlu

New member
Mumbai:

Benchmark Indekss Senseex ve Nifty Cuma günü mavi çip BT stokları ve tüketim malları büyük ITC satın alarak keskin bir şekilde geri döndü.

Ticarete düz bir başlangıç yaptıktan sonra, 30 pistli BSE Benchmark Gauge Senseex geri döndü ve sabah geç saatlerde 953.18 puanla 81.905.17'ye atladı. NSE Nifty 299.35 puanı 24.909.05'e yükseldi.

Sensex firmalarından ITC, Ebedi, Power Grid, Tech Mahindra, Infosys ve HCL Tech en büyük kazananlar arasındaydı.

Sun Pharma tek gecikme olarak ortaya çıktı.

Asya pazarlarında, Japonya'nın Nikkei 225 Endeksi ve Hong Kong'un Hang Seng olumlu bölgede işlem görürken, Güney Kore'nin Kospi ve Şangay'ın SSE kompozit endeksi daha düşük.

ABD pazarları Perşembe günü büyük ölçüde düz sona erdi.

“Yüzde 14'ü Mart aylarından geri çekildikten sonra, pazar bir yön bulmak için mücadele ediyor. Görünüşe göre bu mitingde önemli olan sürekli FII alımının buharlı bittiği görülüyor.

Geojit Investments Ltd baş yatırım stratejisti Vijayakumar, “Bu ayın 20. ve 22. günlerinde satış, küresel ortam olumsuz hale gelirse FII'lerin tekrar satıcılara dönebileceğini gösteriyor.” Dedi.

Gümüş astar Hindistan'ın güçlü makroları, özellikle esnek büyüme ve azalan enflasyon ve faiz oranları olduğunu söyledi.

Vijayakumar, “Piyasa jimnastiği zayıf, yerel talep tahrik segmentleri finans, telekom, havacılık vb.

Global Petrol Benchmark Brent Hamır yüzde 0.57'ye düştü.

Exchange verilerine göre, yabancı kurumsal yatırımcılar (FII'ler) Perşembe günü 5.045.36 crore değerindeki boşaltılmış hisse senetleri.

Perşembe günü, BSE Senseex 80.951.99'a yerleşmek için 644.64 puan veya yüzde 0,79 puan aldı. Nifty 203.75 puan veya yüzde 0.82'ye 24.609.70'e yükseldi.

(Başlık hariç, bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir yemden yayınlanmıştır.)

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Mumbai

Benchmark Indekss Senseex ve Nifty Cuma günü mavi çip BT stokları ve tüketim malları büyük ITC satın alarak keskin bir şekilde geri döndü
Merhaba teknoloji meraklıları

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Beykozlu

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Murat' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Beykozlu Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim
Burada sana %100 katılamam @Murat, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

SULTAN

Global Mod
Global Mod
Mumbai

Benchmark Indekss Senseex ve Nifty Cuma günü mavi çip BT stokları ve tüketim malları büyük ITC satın alarak keskin bir şekilde geri döndü
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Beykozlu

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Murat' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Beykozlu Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim
Tam olarak aynı fikirde değilim @Murat, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sanemnur

Global Mod
Global Mod
Mumbai

Merhaba üretim tutkunları

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

SULTAN' Alıntı:
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Beykozlu Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Tam olarak aynı
Farklı düşündüğüm çok yer var @SULTAN, o yüzden tamamen katılamıyorum

Mezhar

Global Mod
Global Mod
Mumbai

Selam yeni başlayanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Beykozlu

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Sanemnur' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Farklı düşündüğüm çok yer var @SULTAN, o yüzden tamamen
Bence burada acele karar vermemek lazım @Sanemnur

Baris

New member
Mumbai

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Son mesaj gibi düşünme ama ben sanki bu tarafa kaydım

Mezhar' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Beykozlu Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Bence burada
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Mezhar, özellikle ikinci kısım tartışmalı

SULTAN' Alıntı:
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Beykozlu Sadece aklımda
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @SULTAN, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Sanemnur' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Farklı
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Sanemnur