Rekabet Kuruluşu, Metro Cash & Carry India’nın Reliance Satın Alma İşlemini Temize Çıkardı

Beykozlu

New member
Aralık ayında RRVL, Metro Cash ve Carry India’yı 2.850 Rs karşılığında satın almak için anlaşmalar imzaladı.


Yeni Delhi:

Hindistan Rekabet Komisyonu (CCI) Salı günü yaptığı açıklamada, Reliance Retail Venture’ın Alman Metro AG firmasının Hindistan’daki toptan satış operasyonlarını satın almasını onayladığını söyledi.

Reliance Retail Ventures Ltd (RRVL), Reliance Industries Ltd’nin (RIL) bir yan kuruluşudur, Metro Cash & Carry India ise Hindistan’da toptan satış faaliyetlerinde bulunmaktadır.

Geçen yılın Aralık ayında, RRVL’nin toplam 2.850 Rs nakit karşılığı şirkette yüzde 100 özsermaye hissesi satın almak için kesin anlaşmalar imzaladığı açıklandı.

Düzenleyici Salı günü bir tweet’te “Metro Cash and Carry India Pvt Ltd’nin Reliance Retail Ventures Ltd tarafından satın alınmasını” onayladığını söyledi. Adil ticaret düzenleyicisi ayrıca “L&T Infrastructure Development Projects Ltd ve Kudgi Transmission Ltd’nin özsermaye sermayesinin yüzde 100’ünün sırasıyla Epic Concesiones Pvt Ltd ve Infrastructure Yield Plus II (Edelweiss Group’un yan kuruluşları) tarafından satın alınması” için onay verdi. “, başka bir tweet’e göre.

L&T Infrastructure Development Projects Ltd (L&T IDPL), altyapı projelerinin geliştirilmesi, işletilmesi ve bakımı işinde yer almaktadır.

Epic Concesiones Pvt Ltd (ECPL), tamamen Edelweiss grubunun alternatif bir yatırım ortaklığı (AIF) olan Infrastructure Yield Plus II’ye (IYP II) aittir. Kudgi Transmission Ltd, gücün tahliyesi için gerekli bir iletim sistemi geliştiriyor.

Belirli bir eşiğin üzerindeki anlaşmalar, haksız iş uygulamalarını takip eden CCI tarafından onaylanmalıdır.

()
 
Üst