Yalnızca 3 Materyalle Profesyonel Tatlıcıları Kıskandıracağınız Creme Brulee (Krem Brüle) Tanımı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Evet yanlış duymadınız, bu creme bruleenin imali, çıtır kabuğu için saatlerce vakit harcamanıza gerek yok! Konutta bulabileceğiniz 3 gereçle yiyebileceğiniz en pratik ve en lezzetli creme brulee (krem brüle) tanımını verdik gitti!


Üç materyalli krem brüle tanımı


Materyaller:



  • 1 su bardağı vanilyalı dondurma


  • 2 adet yumurta sarısı


  • 2 yemek kaşığı şeker
Nasıl Yapılır?

1.
Dondurmayı eritip yumurta sarılarını ekleyip karıştırın.

2. İki küçük fırına sağlam kaseye eşit biçimde dökün.

3. bir daha fırına sağlam bir tabağına yerleştireceğiz ve kaselerin yarısına kadar kaynar su döküp 160 derecede yaklaşık 40-45 dakika pişirin.

4. Bitince çıkartıp büsbütün soğutun.

5. Küçük bir tavaya şekeri karıştırmadan eritin.

6. Eriyen ve yavaşça renk değiştiren şekeri soğumuş krem brülenin üzerine dökün.

7. Şeker sertleşince tüketebilirsiniz!


Hem epey pratik tıpkı vakitte pek ucuza yapabileceğiniz creme brulee tanımımızın sonuna geldik. Öbür içeriklerimize de göz atmayı unutmayın! ????
 
Üst