Sensex Tankları Erken Ticarette 720 Puan, Nifty 220 Puan Aşağı

Beykozlu

New member
Mumbai:

Yerel kıyaslama endeksleri, erken ticarette BT ve otomobil sektörlerinde satış eğildiğinden, olumsuz küresel ipuçları arasında Perşembe günü daha düşük açıldı.

9.26 civarında, Sensex 80.870.21'de 726.42 puan veya yüzde 0.89 işlem görürken, şık 225.0 puan veya yüzde 0,91 oranında düştü.

Nifty Bank 54.738.90'da 336.20 puan veya yüzde 0.61 düştü. Nifty Midcap 100 endeksi, 307.60 puan veya yüzde 0,54 düşüşten sonra 56.312.00 seviyesinde işlem görüyordu. Nifty SmallCap 100 endeksi 39.50 puan veya yüzde 0,23 oranında azaldıktan sonra 17.509.10 idi.

Analistlere göre, teknik olarak, iç çubuğun aralığının üstünde veya altında bir kırılma net yönlü ipuçları sunabilir. Dezavantajı, 24.500'e yakın daha güçlü bir destek ile 24.600 kritik bir acil destek olmaya devam ediyor. Bu seviyenin altındaki bir döküm, satış basıncını artırabilir ve şık endeksi 24.300-24.000 bölgeye sürükleyebilir.

Seçim bürosunun hisse senedi araştırma analisti Mandar Bhojane, “Üstte, 24.900 ilk direnç olarak hareket ederken, 25.000 önemli bir psikolojik engeldir. Bu seviye, 25.200-2500 bölgeye doğru yükseliş mitingini tetikleyebilir.” Dedi.

Bu arada, Senseex Pack'te sadece Adani Ports ve Tata Steel en iyi kazananlardı. Indusind Bank, Tech Mahindra, PowerGrid, HCL Tech, Nestle India, Hindustan Unilever Limited en iyi kaybedenlerdi.

Asya pazarlarında, Çin, Hong Kong, Bangkok, Seul ve Japonya kırmızıda ticaret yapıyorlardı. Nerede sadece Jakarta yeşil ticaret yapıyordu.

Son işlem seansında, ABD'deki Dow Jones 41.860.44'te 816.80 puan veya yüzde 1,91 oranında kapandı. S&P 500, 5.844.61'de 95.85 puan veya yüzde 1,61 kaybı ile sona erdi ve NASDAQ, 270.07 puan veya Cent ile 1.41'de 18.872.64'te kapandı.

Wall Street, Çarşamba günkü seansta, birden fazla rüzgar yatırımcı duygularına ağırlık vermek için birleştikçe dik kayıplara maruz kaldı.

Uzmanlar, “Başlıca ortalamalar ilk düşüşlerden geri döndü, ancak gün ilerledikçe negatif bölgeye geri döndü ve çalışma seviyelerinden kurtulmasına rağmen keskin bir şekilde daha düşük.” Dedi.

Kurumsal cephede, yabancı kurumsal yatırımcılar (FII'ler) 21 Mayıs'ta 2.201.79 crore, yerli kurumsal yatırımcılar (DIIS) 683.77 crore değerinde hisse senetleri satın aldıkları için net alıcılardı.

(Bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve sendikasyonlu bir beslemeden otomatik olarak üretilmiştir.)

Murat

New member
Mumbai

Yerel kıyaslama endeksleri, erken ticarette BT ve otomobil sektörlerinde satış eğildiğinden, olumsuz küresel ipuçları arasında Perşembe günü daha
Selam herkese iyi paylaşımlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Beykozlu

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

SULTAN

Global Mod
Global Mod
Mumbai

Yerel kıyaslama endeksleri, erken ticarette BT ve otomobil sektörlerinde satış eğildiğinden, olumsuz küresel ipuçları arasında Perşembe günü daha
Merhaba güzel insanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Beykozlu

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Murat' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Beykozlu Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir
Burada farklı düşünmek zorundayım @Murat, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Tolga

New member
Mumbai

Selam dostlar

@Beykozlu okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Murat' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Beykozlu Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Murat

Mezhar

Global Mod
Global Mod
Mumbai

Merhaba buradakilere

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Beykozlu

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

SULTAN' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Beykozlu Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Burada farklı düşünmek zorundayım @Murat, çünkü kendi
Bazı yerlerde haklısın @SULTAN, ama bütünüyle katılamıyorum

Bengu

New member
Mumbai

Merhaba bilgi paylaşımcılarına

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Beykozlu

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Mezhar' Alıntı:
Merhaba buradakilere Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Beykozlu Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Bazı yerlerde haklısın @SULTAN, ama bütünüyle
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Mezhar, okurken kafamda oturdu

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Mumbai

Merhaba soru sahipleri

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Beykozlu, gerçekten emeğine sağlık

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Tolga' Alıntı:
Selam dostlar @Beykozlu okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Sanemnur

Global Mod
Global Mod
Mumbai

Merhaba tecrübeli dostlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Beykozlu

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

SULTAN' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Beykozlu Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Burada farklı düşünmek zorundayım @Murat, çünkü kendi
Düşüncene genel olarak katılıyorum @SULTAN, güzel yaklaşmışsın

Baris

New member
Mumbai

Merhaba okuyanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Beykozlu

Bir minik destek de benden gelsin istedim

SULTAN' Alıntı:
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @SULTAN, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Defne

New member
Mumbai

Selam sevgili topluluk

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Beykozlu

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Yukarıda yazılanları sindirdikten sonra kendi payıma düşen yorum şu

Erdemitlee' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Beykozlu, gerçekten emeğine sağlık Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim Kısmen katıldığım yerler
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Erdemitlee

Baris' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Beykozlu Bir minik destek de benden gelsin istedim Sert olacak ama bu yorum
Haksız değilsin @Baris ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sanemnur' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Beykozlu Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sanemnur