Her ne kadar romantizm denince akıllara gül gelse de, gülün faydaları resmen saymakla bitmiyor. Yüzsenelerdır alternatif tıpta ve kozmetik mamüllerinde kullanılan gülün faydalarını duyar duymaz içecek alışkanlıklarınıza gül çayını dahil edeceksiniz! İşte gül çayının binbir yararı ve gül çayı tanımı… ????
Öncelikle epey düzgün bir ağrı kesicidir. Adet devri kramp ve ağrılarına fazlaca uygun gelir. Bilhassa sakinleştirici tesiriyle gerilim ve gerginliği azaltır.
Enfeksiyonlarla savaşmanıza yardımcı olur: İçeriğindeki unsurlar bilhassa idrar yolu enfeksiyonlarına karşı teğe birdir.
İçeriğindeki antibakteriyel özellikler yardımıyla sindirim sistemi hastalıklarının oluşmasını önler. Gaz, şişkinlik, mide ağrısı, mide krampı üzere sindirim sistemini zorlayıcı rahatsızlıkları hafifçeletir.
İçeriğindeki A ve E vitaminleri yardımıyla cilt sorunlarını resmen yok eder!
bununla birlikte A ve E vitaminleri yardımıyla cilt kırışıklıkları yok olur. Cildi nemlendirir ve erken yaşlanmayı önler…beraberinde koyu halkaları da yok eder!
Pekala, gül çayı nasıl demlenir?
Gereçler:
Bir fincan sıcak suyun ortasında gül tomurcuklarını atın. Tomurcuklar açılana kadar demleyin ve afiyetle tüketin!
Unutmayın, tesirlerini görmek için uzun periyodik kullanmalısınız! Başka içeriklerimize de göz atmayı unutmayın:
Öncelikle epey düzgün bir ağrı kesicidir. Adet devri kramp ve ağrılarına fazlaca uygun gelir. Bilhassa sakinleştirici tesiriyle gerilim ve gerginliği azaltır.
Enfeksiyonlarla savaşmanıza yardımcı olur: İçeriğindeki unsurlar bilhassa idrar yolu enfeksiyonlarına karşı teğe birdir.
İçeriğindeki antibakteriyel özellikler yardımıyla sindirim sistemi hastalıklarının oluşmasını önler. Gaz, şişkinlik, mide ağrısı, mide krampı üzere sindirim sistemini zorlayıcı rahatsızlıkları hafifçeletir.
İçeriğindeki A ve E vitaminleri yardımıyla cilt sorunlarını resmen yok eder!
bununla birlikte A ve E vitaminleri yardımıyla cilt kırışıklıkları yok olur. Cildi nemlendirir ve erken yaşlanmayı önler…beraberinde koyu halkaları da yok eder!
Pekala, gül çayı nasıl demlenir?
Gereçler:
3-4 adet gül tomurcuğu
1 fincan sıcak su
Bir fincan sıcak suyun ortasında gül tomurcuklarını atın. Tomurcuklar açılana kadar demleyin ve afiyetle tüketin!
Unutmayın, tesirlerini görmek için uzun periyodik kullanmalısınız! Başka içeriklerimize de göz atmayı unutmayın: