Ekranların sevilen sunucusu Ebru Akel, biroldukca sunduğu programla isminden kelam ettirmeyi başarmıştır. Başarılı sunucu, sunuculuğun yanı sıra hoşluğuyla de dikkat çekiyor. Sunuculuk haricinde birfazlaca başarılı projede yer alan Akel, bununla birlikte oyunculuk yapmaktadır. Ebru Akel hakkında ise sevenleri tarafınca biroldukca sorunun yanıtı merak ediliyor. Pekala, Ebru Akel kimdir? Ebru Akel nereli ve kaç yaşında? Ebru Akel evli mi? İşte ayrıntılar…
Ebru Akel Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?
Babası tarafınca aslen Denizlili olan Ebru Akel 1 Mart 1976 yılında dünyaya geldi.
İlkokul öğrenimini İzmir Gazi İlkokulu’nda tamamlayan hoş sunucu Ebru Akel, 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale kısmında ortaokul, lise ve üniversite eğitimi aldı. Mezuniyetinin akabinde biroldukça başarılı üretimde rol alan Akel, hem de sunuculuk yapmaktadır.
Ebru Akel’in Kariyeri
2012 yılında Özer Sancak ile dünyaevine giren Ebru Akel, 2020 tarihinde boşandı. Çiftin ‘Eren Sancak’ isminde bir oğlu var.
Ebru Akel’in Burcu, Uzunluğu ve Kilosu
Balık burcu olan Ebru Akel, 1.72 cm uzunluğunda ve 58 kilo ağırlığındadır.
Ebru Akel’in Rol Aldığı Yapımlar
Ebru Akel Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?
Babası tarafınca aslen Denizlili olan Ebru Akel 1 Mart 1976 yılında dünyaya geldi.
İlkokul öğrenimini İzmir Gazi İlkokulu’nda tamamlayan hoş sunucu Ebru Akel, 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale kısmında ortaokul, lise ve üniversite eğitimi aldı. Mezuniyetinin akabinde biroldukça başarılı üretimde rol alan Akel, hem de sunuculuk yapmaktadır.
Ebru Akel’in Kariyeri
2000 yılında hoşluk yarışını sunan Ebru Akel, 2003 yılında Ben Evleniyorum, Biz Evleniyoruz, Sevda Masalı, İkinci Bahar ve Gelinim Olur musun üzere programların sunuculuğunu yapmıştır.
2005 yılında Kanal D’de ‘Size Anne Diyebilir miyim?’ programının sunuculuğunu üstlendi.
2007 yılında Atv ekranlarında yayınlanan ‘Halkın Yıldızları’nın sunucusu oldu.
2015 yılında Show TV’de yayınlanan ‘Bu Şekil Benim’ yarışlarının sunuculuğunu yaptı.
Star Tv ekranlarında yayınlanan ‘Yeni Bir Hayat’ akabinde ‘Kendine Düzgün Bak’ ve ‘Kadın İsterse’ isimli programlarının sunuculuğunu yapmıştır.
2012 yılında Özer Sancak ile dünyaevine giren Ebru Akel, 2020 tarihinde boşandı. Çiftin ‘Eren Sancak’ isminde bir oğlu var.
Ebru Akel’in Burcu, Uzunluğu ve Kilosu
Balık burcu olan Ebru Akel, 1.72 cm uzunluğunda ve 58 kilo ağırlığındadır.
Ebru Akel’in Rol Aldığı Yapımlar
2012 Krem – Sanem
2010-2011 Küçük Sırlar – Biricik
2009 Yeni Baştan – Derya
2009 Haneler
2008 Sıcak – Meryem
2007 Tatlı İntikam – Tuğçeşah
2006 Azap Yolu – Ela
2005 Birinci Göz Ağrısı – Zarife
2005 Organize İşler – Nilüfer
2002 Kumsaldaki İzler – Aylin
2002 Keje