Ciğer Deyince Aklını Kaybeden, Kelle Paça İçin Kurşun Atıp Kurşun Yiyen Sakatat Severlerin Ortak Özellikleri

Bilgin

Global Mod
Global Mod
İşkembe, paça, böbrek, bumbar, ince bağırsak, kelle, beyin, lisan, ciğer, dalak, yürek… Tüm bu sakatat eserleri kimilerimizin duyar duymaz ağzının sularını akıtıyor, biliyoruz. ???? Kelle paçanın hakkını veren, işkembe çorbasını bol sarımsaklı içen, kokorece domates koydurmayan, ciğeri şişte kurutmadan pişiren, söğüşe ekstra beyin koyduran sakatat seven insanların özelliklerini sizler için yazıyoruz…


Her vakit enerjiklerdir. Gece onlar için bitmez, her yer çıkışında “Bir kokoreç olsa gömmez miyiz?” sorusuyla uykularınızı kaçırırlar.


Yaşlarına bakılırsa epey daha genç görünürler, ciltleri bebek üzeredir. Kelle paçadaki kemikli ilik suyunun tüm kolejenlerini sonuna kadar kullanırlar.


Onlarla hayat sıkıntı olmasa gerekdir, ıssız bir adada yalnız kalsa bile yemek seçmediği için ekmeğini taştan çıkarır.


Çok güç hasta olurlar, bağışıklık sistemleri kaldırım taşından daha sağlamdır.


Samimi ve içtendirler. Hayata bir sefer geldiklerinin farkında olup ona nazaran yemek zevklerini şekillendirirler. “Sarımsak yemeyeyim ağzım kokar” kelamına prestij etmezler!


Gelenekselci lakin yenilikçidirler. Hem yerli ve ulusal yemeklerin hastası, birebir vakitte farklı coğrafyalardaki yemeklerin meraklısıdırlar.


Her ortama kolay ahenk sağlarlar. hiç bir ortamda çekinmezler!


Onları şu biçimde küçücük bir armağanla bile hayli memnun edebilirsiniz.


Sakatat seven insanların damak tadına güvenin! Başka içeriklerimize de göz atabilirsiniz:
 
Üst